Ötkarikások a csapatban

Kiss és Kásás is tagja a vízilabda-válogatottnak

A háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely a férfi vízilabda-válogatottnak már a jövő hétfőn és kedden esedékes, idei első edzőtáborozásán részt vesz, míg a szintén háromszoros ötkarikás aranyérmes Kásás Tamás január 23-án csatlakozik Kemény Dénes szövetségi kapitány kiválasztottjainak társaságához.

2011.01.04 15:37MTI

A válogatottban hosszú ideje nem szerepelt, s most visszatérő két klasszis játékos meghívásáról a szakvezető kedden tájékoztatta a nemzeti együttes honlapját, a vlv.hu oldalt, megerősítve egyszersmind azt, hogy keretet csak a bajnokság befejezése után, a nyári, sanghaji vb-re való felkészülés kezdetekor hirdet, addig minden egyes összetartásra egyedi alkalomra szólóan küldi ki a meghívókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.