Elvesztették az első euroliga csoportmérkőzést

Vízilabda: Leverte az egrieket a Barceloneta

Az Eger első euroliga csoportmérkőzését elvesztette a Barceloneta ellen idegenben - Ma még a Szeged-Vasas magyar érdekeltségű találkozó van hátra.

2010.11.13 16:33vizipolo.hu
Fotó: MTI

Elvesztette az Eger első euroliga csoportmérkőzését a Barceloneta ellen. Ma még a Szeged-Vasas magyar érdekeltségű találkozó van hátra.

Euroliga, főtábla, első forduló, D csoport

November 13., szombat

CNA Barceloneta-Eger 10:9 (3:1, 3:2, 3:3, 1:3) Barcelona, v. Levin (izraeli), Sztavropulosz (görög)

CNA Barceloneta: Lopez Pinedo, Vrlic, Martin, Csirics 1, Espanol 3, Minguell, Monpeat, Delgado, Valles 2, Fernandez, Roca, De Leray, Fandos.

Vezetőedző: Santi Fernandez

Eger: Szécsi, Graham, Hosnyánszky 1, Bundschuh, Kis G., Biros 1, Hegedüs. Cs.: Binder, Feltham 1, Varga Zs., Kovács G., Petrovai, Kotsidis.

Vezetőedző: Gerendás György

Gól - emberelőnyből: 2/4, ill. 1/3 Gól - ötméteresből: 2/3, az Eger-Szeged mérkőzés 18:00 órától kezdődik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.