7-4-re,kicsit nehezen, de eltángálták őket

Vízilabda Eb: elődöntőben a Kemény-csapat

A magyar férfi vízilabda-válogatott 7-4-re legyőzte a macedón együttest vasárnap a zágrábi Európa-bajnokság 5., utolsó fordulójában.

2010.09.06 07:15vizipolo.hu - MTI

Kemény Dénes csapata három negyeden át fej fej mellett haladt gyengébb játékerőt képviselő riválisával, ám a 4-4-ről indult zárószakaszban végül magabiztosan eldöntötte a meccset.

A magyarok ezzel megnyerték a B csoport küzdelmeit, és közvetlenül továbbjutottak az elődöntőbe.

Eredmény,
B csoport,
5. forduló:
Magyarország-Macedónia 7-4 (2-0, 2-4, 0-0, 3-0),
a magyar góldobók: Varga Dénes 3, Varga Dániel 2, Hárai, Szivós 1-1.

Kis Gábor és Vladimir Kreckovic küzd a labdáért a Magyarország-Macedónia férfi vízilabda-mérkőzésen, a zágrábi Európa-bajnokság 5., utolsó fordulójában. MTI


Montenegró nem bírt a románokkal

Az A csoportban meglepetés született, hiszen Montenegró válogatottja csak döntetlent ért el a Kovács István vezette román csapattal szemben. Részletek és a B csoport tabellája a folytatásban.

A továbbjutás szempontjából fontos mérkőzést játszottak az A csoportban, ahol Montenegró végül csak 9-9-et játszott a románokkal.

Kovács István csapata így sem jutott tovább, Montenegrónak viszont mindenképpen meccset kell vívnia az elődöntőbe kerülésért. A montenegróiak az utolsó percben egyenlítettek, sőt még a győzelemre is volt esélyük, azonban egy kettős emberfórt sem tudtak kihasználni.

Az olasz vagy a német csapat lesz Magyarország ellenfele

Horvátország nyerte meg az A csoportot a horvátországi vízilabda Európa-bajnokságon, melynek elődöntőjében a magyar csapat az Olaszország-Németország találkozó győztesével mérkőzik majd csütörtökön.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.