Feljebb egyikük sem léphet már

Vízilabda, Vodafone férfi ob I: BVSC-siker az Újpest ellen

Igazi alsó házi, fővárosi rangadót játszottak a férfi OB I vasárnapi játéknapján: az eredmény: BVSC-UTE 13-8.

2010.03.28 20:00vizipolo.hu

Egymás mellett helyet foglaló, ezért a másikkal 6 pontos rangadót vívó csapatok találkoztak a férfi OB I 21. fordulójának utolsó játéknapján. Feljebb egyikük sem léphet már (a Szolnok tucatnyi ponttal jobb), lejjebb viszont annál inkább, és ezt mindkét alakulat el szerette volna kerülni.

A meccset a hazaiak kezdték agilisabban, a vendégekben azonban volt erő, hogy 2-0 után is egyenlíteni tudjanak; 30 másodperccel a negyed vége előtt azonban Galambos góljával végül egy gólos BVSC-fórral zártak a csapatok.

A második negyedben az UTE ismét egalizált kétgólos hátrányból, de most sem tudta kihasználni ezt a "lélektani" előnyt, a nagyszünetre a csapatok 6-5-tel vonulhattak.

A harmadik játékrészben a BVSC nekiindult, és két gyors találata után 8-5-t mutatott az eredményjelző; Vincze Balázs csapata pedig tartotta a három-négy gólos előnyt, a végén aztán rá is tett egy lapáttal. 13-7 után az Újpest csak szépíteni tudottSzabó emberelőnyös góljával.

BVSC-Zugló-Atlantis Casino - UNIQA-UTE 13-8 (3-2, 3-3, 4-1, 3-2)
Szőnyi úti uszoda

Gól: Tóth Zoltán 4, Galambos Péter 3, Nagy Sándor, Thomas Hopkins 2-2, Kriszt Rókus, Halek Márton 1-1, illetve Szabó Botond 4, Olasz Norbert 2, Naganuma Atsushi, Dorogi Balázs 1-1

Emberelőny/gól: 9/5, illetve 14/5 Büntető/gól: 1/1, illetve 2/2 A BVSC ezzel 7. a bajnokságban 16 ponttal, az UTE 8. 13 ponttal.

A nap másik mérkőzését este 6 órakor játszák, a Szolnok és az Eger összecsapásán mindkét alakulatnak nagyon fontos a további sikeres szereplés miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.