Gólszegény meccs volt

Vízilabda ob I: Az FTC felülkerekedett a Honvéden

A férfi OB I vasárnapi meccsén ismét egy gólszegény meccsen gyűjtötte be a három pontot a hazai csapat: az FTC 5-2-re verte a Domino Honvédet.

2010.03.14 19:20vizipolo.hu

Két meccset lejátszottak a szombati napon a férfi OB I-ben, a fennmaradó háromból az egyikre vasárnap került sor: nem is akármelyik találkozóra, a pesti rangadóra, melyen a 3. FTC az 5. helyről feljebb lépni kívánó Domino Honvédot fogadta.

Izgalmas meccsnek ígérkezett a rangadó, végül igencsak gólszegény találkozó lett belőle. Godova Gábor csapata végig vezetve nyerte meg a meccset, az első két negyedben még egyenlíteni tudó Honvéd az utolsó két játékrészben még csak gólt sem tudott lőni.

A begyűjtött három ponttal a Fradi 37 ponttal 3., a Honvéd pedig 5., és komolyan oda kell tennie magát, hogy az azonos pontszámú Szolnok a jövőben ne előzze meg.

FTC Fisher Klíma - Domino Honvéd 5-2 (1-1, 1-1, 1-0, 2-0) FTC uszoda - Népliget

Gól: Czigány Károly 2, Babay Árpád, Ramiro Georgescu, Weszelovszky László 1-1, illetve Gór Nagy Miklós, Bátori Bence 1-1

Emberelőny/gól: 9/1, illetve 8/1 Büntető/gól: 0/0, illetve 1/0

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.