Sportszerelem

Kovács Kokó István a nagyatádi ironman-versenyen kérte meg a szerelme kezét

A bokszoló már jó ideje fontolgatta a lánykérést.

2017.08.01 07:55ma.hu

Kovács Kokó István a 3800 méter úszásból, 180 kilométer kerékpározásból és 42,195 kilométer futásból álló Nagyatád eXtremeMan verseny után kérte meg kedvese, Garami Katalin maratoni futó kezét.

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok bokszoló és közgazdász szerelme tavaly év végén talált egymásra, és már nyolc hónapja élnek együtt.

A Blikk szerint Kokó szívében már régóta érlelődött a gondolat, hogy megéri kedvese kezét, de az ironmanig várt a lánykéréssel.

Úgy hírlik, előre megbeszélte a szervezőkkel, hogy a célba érkezés előtt átadott köszönetrózsára kötik rá a gyűrűt, így már azzal futott be a célba, és egyből letérdelt Kata előtt.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.