Ellentétek

Kovács "Kokó" István megúszta a halálos lövöldözést

A szombat estére tervezett bokszmeccs előtti mérlegelésen lövöldözés tört ki, egy halott és két sérült biztosan van. Az eseményen Kovács "Kokó" István is jelen volt.

2016.02.06 18:45ma.hu

Lövöldözés tört ki egy bokszmeccs előtti mérlegelésen Írország fővárosában, a dublini Regency hotelben - írta az atv.hu. A támadásban egy ember életét vesztette, ketten pedig megsérültek. A Monokli.com értesülései szerint az esemény WBO supervisora Kovács "Kokó" István lett volna, aki részt vett a mérlegelésen is. Neki nem esett baja - a lövöldözés a főmérkőzés mérlegelése után történt.

A brit portál értesülései szerint a támadó rendőrnek volt öltözve és AK47-es fegyverrel tüzelt. A sérülteket dublini kórházakba szállították, a hatóságok lezárták a szálloda környékét. A rendőrség alvilági leszámolást sejt az akció hátterében.

A mérlegelés a szombatra tervezett úgynevezett Clash of the Clans show része lett volna, amelyen két európai könnyűsúlyú boxoló, Jamie Kavanagh és Antonio Joao Bento mérkőzött volna meg egymással.

A meccset közvetítette volna a televízió is, ám a szervezők a történtekre való tekintettel törölték az eseményt.

Mel Cristle, az Ír Ökölvívó Szövetség elnöke úgy vélekedett, hogy a támadók nem válogatás nélkül lövöldöztek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.