A háló két oldalán

Női röplabda Európa Liga - Vereséggel kezdtek a címvédő magyarok

A címvédő magyar női röplabda-válogatott 3-0-ra kikapott Szlovéniától az Európa Liga csoportkörének első, nyíregyházi tornájának első fordulójában.

2016.06.03 20:24MTI

A magyar együttes több alapembere nélkül, sok fiatal és új játékossal szerepel a nyíregyházi tornán. A mezőny legeredményesebb játékosa a 21 pontot ütő Szakmáry Gréta volt.

A nyíregyházi torna egyben csarnokavató is, ugyanis a felújított Bujtosi Szabadidő Csarnokot pénteken Continental Arénára nevezték át.

Európa Liga, nők, C csoport, 1. torna, 1. forduló: Szlovénia-Magyarország 3-0 (21, 17, 24)

további eredmény: Görögország-Románia 3-0 (21, 15, 19)

a további program:

szombat: Románia-Szlovénia 16.00 Magyarország-Görögország 18.30

vasárnap: Szlovénia-Görögország 17.30 Magyarország-Románia 20.00

A C csoport második tornáját jövő hétvégén rendezik Görögországban. A három csoportból a győztesek és a legjobb csoportmásodik jut tovább.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.