Megegyezés

Női röplabda NB I - Edzőváltás Gödöllőn

Közös megegyezéssel távozott Horváth András, a TEVA-Gödöllői RC női röplabdacsapatának vezetőedzője, akinek utódja Szabados István lett.

2016.02.22 20:22MTI
FB TEVA-Gödöllői Röplabda Club

A klub Facebook-oldalán megjelent közlemény szerint Horváth a gödöllőiek utánpótlásában tevékenykedik a mostani szezon további részében, és a bajnokság befejezése után a felek újra tárgyalóasztalhoz ülnek a közös munka folytatásának lehetőségeiről. Az edző két éven keresztül irányította a felnőtt csapatot, amellyel két Magyar Kupa-ezüstérmet valamint egy bajnoki bronzot szerzett.

Horváth utódja, Szabados István - aki egyben a klub utánpótlás-vezetőedzője is - úgy fogalmazott: bízik benne, hogy szeptembertől az eredeti felállásban folytatják a munkát.

A közlemény szerint "a klub vezetése nem támaszt különösebb célkitűzést az új vezetőedző elé", ugyanakkor reméli, hogy az új edző irányításával a csapat ki tudja harcolni a legjobb négy közé kerülést, ahová az elmúlt tíz évben mindig bejutott a Gödöllő.

A gödöllőiek két fordulóval az NB I alapszakaszának vége előtt hatodik helyen állnak a tabellán, a Közép-európai Liga alapszakaszában nyolcadikként zártak, a Magyar Kupa negyeddöntőjében pedig a végső győztes Békéscsaba búcsúztatta őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.