Erőszak

Kiss László-ügy: volt másik áldozat is

Nem akarnak nyilatkozni az érintettek, miután a Fókusz Plusznak adott exkluzív interjúban mindent elmondott a megerőszakolt áldozat.

2016.05.08 22:52ma.hu

Hallgat Kiss László és az úszószövetség elnöke Gyárfás Tamás is. Takáts Zsuzsanna azt mondta: 55 éve nem ő volt az élsportoló úszók egyetlen áldozata. Az asszony azt mondta: egy nappal azután, hogy őt megerőszakolták, egy másik lánnyal Kiss ugyanazt próbálta tenni. Akkor is társai segítettek lefogni az áldozatot. Ezeket az információkat egy vádirat tartalmazza, amiből kiderül, hogy a másik erőszak miatt nem indult büntetőeljárás. Takáts Zsuzsanna cáfolta Gyárfás Tamás állítását, hogy befolyásos szülők gyermeke és könnyen kapható lány volt. A háromdiplomás asszony azért nyilatkozott az RTL-nek, hogy véget vessen a róla terjesztett hazugságoknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.