Az elnök biztos a dolgában

Videóval: C. Ronaldo mindörökké Real Madrid?

"Új kontraktusról egyelőre nem tárgyaltunk, mivel most szabadságon van, de senkinek se legyen kétsége afelől, hogy Cristiano a Realból vonul majd vissza, mert ezt akarja".

2013.07.08 22:01MTI

Florentino Perez, a Real Madrid elnöke szerint Cristiano Ronaldo a fővárosi egyesületben szeretné eltölteni karrierje hátralévő időszakát, s a királyi gárdában akarja befejezni labdarúgó pályafutását. A sajtó korábban többször írt arról, hogy a 28 éves támadó, akit 2015-ig köti a szerződése a Madridhoz, nemsokára eligazolhat a spanyol csapattól.

"Új kontraktusról egyelőre nem tárgyaltunk, mivel most szabadságon van, de senkinek se legyen kétsége afelől, hogy Cristiano a Realból vonul majd vissza, mert ezt akarja" - nyilatkozta hétfőn Perez. A Madrid június 25-én jelentette be, hogy Carlo Ancelotti lesz az új vezetőedző, azóta két új játékost, a középpályás Iscót és a védő Dani Carvajalt szerződtette le.

Perez ugyanakkor most cáfolta azokat a médiában megjelent találgatásokat, melyek szerint a Real meg akarja szerezni a walesi válogatott Gareth Bale-t a Tottenham Hotspurtól. "Nagyon jó játékos, aki egy olyan csapatnál szerepel, amellyel baráti kapcsolatot ápolunk, ennek ellenére nem tárgyaltunk a leigazolásáról" - mondta a klubelnök. A Real a jövő hétfőn kezdi meg a felkészülést a következő szezonra.

Best of CRo

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.