Odaadná egy első helyért

Cristiano Ronaldo "lábán" az Aranycipő

Pénteken ünnepélyes keretek között átvette a spanyol fővárosban az Aranycipőt Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál futballistája.

2011.11.04 17:59MTI

"Boldogan elcserélném a Bajnokok Ligája vagy a bajnoki pontvadászat első helyére" - mondta a 26 éves támadó, aki az előző szezonban negyven gólt szerzett a Primera Divisiónban.
   
Egy évvel korábban, a 2009/2010-es idényben Lionel Messi, az FC Barcelona argentin légiósa szerezte a legtöbb gólt (34).
   
A pénteki ceremónián megjelent Alfredo di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke és Eusebio, minden idők egyik legjobb portugál játékosa.
   
Ronaldo másodszor nyerte el az Aranycipőt, első alkalommal a 2007/08-as szezonban a Manchester United játékosaként érdemelte ki, miután 31-szer volt eredményes a Premier League-ben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.