Hullámzó teljesítmény

Cristiano Ronaldo még nem hosszabbított a Real Madriddal

Noha jó ideje szó van róla, Cristiano Ronaldo még nem újította meg szerződését a Real Madrid labdarúgócsapatánál.

2013.06.08 20:30MTI

A spanyol királyi gárda portugál sztárjátékosa azt mondta, még senkivel nem beszélt a klubvezetők közül kontraktusa meghosszabbításáról. Ronaldo abból az alkalomból nyilatkozott az újságíróknak, hogy a nemzeti válogatottal az oroszok ellen Lisszabonban vb-selejtezős mérkőzést játszott péntek este, amelyet 1-0-ra megnyert a vendéglátó együttes.

A válogatott csapatkapitánya azt is mondta: nem tud róla, hogy bírálta volna őt a Real Madridtól a szezon zárultával távozó edző, José Mourinho. A bajnokságban címét vesztő, az FC Barcelona mögött másodikként végzett, és semmilyen hazai és nemzetközi trófeát nem nyert spanyol csapat ugyancsak portugál trénere a minap azt vetette honfitársa szemére, hogy rosszul viselte a szakmai kritikát.

"Ilyesmivel én nem foglalkozom, számomra a válogatott a legfontosabb" - tért ki az érdemi válasz elöl a 28 éves csatár, akinek hullámzó teljesítménye is hozzájárulhatott Mourinho madridi karrierjének idő előtti befejezéséhez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.