Labdarúgó NB I

A Debrecen nyerte a rangadót, bajnok lehet a Győr

A címvédő Debrecen hazai környezetben 2-1-re legyőzte a Videoton együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén, így ha a listavezető Győr a Ferencváros elleni 18.30 órakor kezdődő összecsapáson nyer, akkor bajnok.

2013.05.12 19:19MTI

OTP Bank Liga, 27. forduló:

DVSC-TEVA - Videoton FC 2-1 (1-1)

Debrecen, 6000 néző, v.: Vad II.
   
gólszerzők: Bódi (39.), Kulcsár T. (57.), illetve Torghelle (29.)
   
sárga lap: Coulibaly (92.), illetve Paraiba (15.), Juhász (30.), Brachi (61.)

    Debrecen:
  
Verpecz - Bernáth, Máté P., Mészáros N., Korhut (Szűcs M., 75.) - Bódi, Spitzmüller, Czvitkovics, Ferenczi J. (Sidibe, 84.) - Pölöskey P. (Kulcsár, a szünetben), Coulibaly

    Videoton:
   
Tujvel - Brachi, Vinícius (Caneira, 30.), Juhász, Szolnoki - Gyurcsó, Mitrovic, Kovács (Szekeres, 73.), Vítor Gomes, Paraiba (Alvarez, 63.) - Torghelle

Rögtön a kezdés után látszott a feleken, hogy a győzelemért lépnek pályára a forduló egyik rangadóján. Aktívabb és veszélyesebb volt a Videoton, a fehérváriaknak jóval több helyzetük volt. Az első félidőben látott egy-egy gól mellett még egy kihagyott debreceni büntető érdemel említést a jó iramú találkozón.
   
A második félidőre látványos és közönségszórakoztató játékkal lepte meg szurkolóit a hazai gárda, a szünetet követő negyedórában a csereként beálló Kulcsár nagyszerű egyéni teljesítmény végén szerezte meg a Debrecen második gólját. Ezután kissé visszavett a tempóból a Loki, és taktikus játékkal őrizte előnyét. A helyzeteiket pontosabban értékesítő hazaiak színvonalas rangadót nyertek meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.