Labdarúgó NB I

Nyert a Honvéd - versenyben a bronzért

A Budapest Honvéd versenyben maradt a bronzéremért a labdarúgó OTP Bank Ligában, ugyanis a jelenleg negyedik kispestiek idegenben 4-2-re legyőzték az Újpestet a 27. forduló szombat esti mérkőzésén.

2013.05.11 21:00MTI

A Honvéd sorozatban hetedik bajnoki találkozóján maradt veretlen, így a legjobb formában lévő együttesnek számít az élvonalban.

    OTP Bank Liga, 27. forduló:

Újpest FC-Budapest Honvéd 2-4 (0-2)

Szusza Ferenc Stadion, 3000 néző, v.: Szabó Zs.
   
gólszerzők: Christ (86.), Remili (90.), illetve Martinez (8., 53., 68.), Lovric (19.)
   
sárga lap: Christ (27.), Chema Antón (34.), Simon K. (51.), Balogh B. (76.), Szélesi (87.), illetve Tandia (23.), Zivanovic (74.), Lovric (76.)

    Újpest FC:
  
Balajcza - Szélesi, Vermes, Chema Antón, Pollák (Tshibuabua, 26.) - Simon K. (Lázár B., 62.), Vasiljevic, Balogh B., Christ, Iandoli - Kabát (Remili, 70.)

    Budapest Honvéd:
   
Kemenes - Lovric, Ignjatovic, Tandia, Baráth (Alcibiade, a szünetben) - Nagy G., Hidi, Zivanovic - Martínez (Diaby, 72.), Délczeg (Vernes, 61.), Vécsei

A Budapest Honvéd az első perctől kezdve sokkal jobban futballozott fővárosi riválisánál, és szűk húsz perc alatt ennek megfelelően kétgólos előnyre tett szert.
   
A folytatásban sem változott a játék képe, a vendégek irányítottak, és a hazai védelem asszisztálása mellett újabb két gólt szerezve bebiztosították sikerüket. Az újpestiek erejéből pedig a hajrában csak a szépítésre futotta. A hazaiak játékáról beszédes adat, hogy először a 60. percben találták el az ellenfél kapuját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.