A hajrában szerezték meg a három pontot

Labdarúgó NB I - nyert a Haladás

A Szombathelyi Haladás az utolsó tíz percben két gólt szerezve nyert Pécsen a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának szombati játéknapján.

2013.05.11 18:27MTI

OTP Bank Liga, 27. forduló:

PMFC-Matias - Szombathelyi Haladás 0-2 (0-0)

Pécs, 1000 néző, v.: Andó-Szabó
   
gólszerző: Radó (82., 86., utóbbit 11-esből)
   
sárga lap: Balogh B. (61.), Simon A. (62.), Grumic (71.), Wittrédi (80.)

    PMFC-Matias:
   
Dibusz - Horváth A., Causic, Balogh B., Gaál - Beke (Márkvárt, a szünetben), Akassou (Szatmári L., 83.), Uzoma, Wittrédi - Grumic, Simon A.

    Szombathelyi Haladás:
 
Gőcze - Schimmer, Guzmics, Devecseri, Farkas M. - Gyurján (Jagodics, 90.), Szakály A. (Kalász, 79.), Nagy I. G., Simon Á., Radó - Andorka (Ugrai, 72.)

Unalmas mezőnyjátékkal telt az első félidő jelentős része, és bár a vendégek futballoztak fölényben, ez helyzetekben nem nyilvánult meg. A folytatásban sem változott a játék képe, a Haladás irányított, a Pécs védekezett, végül a szombathelyiek az elszántabb játékkal a hajrában megérdemelten szerezték meg a három pontot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.