Labdarúgó NB I

Ötgólos vereséget szenvedett az Eger - kiesett

Kiesett a labdarúgó OTP Bank Ligából az Eger, mivel a 27. forduló szombati első mérkőzésén ötgólos vereséget szenvedett Pápán.

2013.05.11 16:52MTI

 OTP Bank Liga, 27. forduló:

Lombard Pápa Termál FC-Egri FC 6-1 (4-0)

Pápa, 1000 néző, v.: Veizer
   
gólszerzők: Griffiths (17.), Quintero (22., 76.), Maric (26.), Arsic (33.), Király (90.), illetve Horváth Z. (71.)
   
sárga lap: Buac (37.), Horváth Z. (70.)

    Pápa:
  
Szűcs L. - Tóth G., Dlusztus, Rodenbücher, Présinger - Quintero, Tajthy, Szabó O. (Dóczi, 72.), Arsic (Lagator, 77.) - Griffiths (Király, 83.), Maric

    Eger:
  
Sztankó - Kasza, Mecinovic, Koné, Kabele - Albert, Zvara, Németh N., Buac (Horváth Z., 39.) - Farkas Á. (Vidovic, 59.) - Lasimant (Palásthy, 77.)
   
Az első félidőben úgy tűnt, az egyik csapat meg akarja nyerni a mérkőzést, a másik viszont csak túl akar rajta esni, ezt tükrözte a hazai négygólos vezetés.
   
A második játékrészben aztán a vendégcsapat - amelynek pályára lépése az egri klub nehéz pénzügyi helyzete miatt csütörtökig kérdéses volt - már többet támadott, helyzeteket is kialakított, s ezek közül egyet értékesített is. Végül mégis tovább nőtt a különbség, mert az utolsó helyezett együttes védekezése továbbra sem volt stabil, s a héten  edzőcserén átesett Pápa még kétszer eredményes tudott lenni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.