Labdarúgó NB I

MLSZ - most a Győrnek kell mélyen a zsebébe nyúlnia

Az "Újpest-Győr mérkőzésen a vendégszurkolók egy csoportja részéről tapasztalt rasszista és megbotránkoztató rigmusok, valamint a játékvezető és a székesfehérváriak gyalázása miatt".

2013.05.07 20:03MTI

Az élvonalban listavezető Győrt - visszaesőként - szurkolóinak vasárnapi viselkedése miatt 400 ezer forintra megbüntette keddi ülésén a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

Az MLSZ honlapján lévő beszámoló szerint a testület az "Újpest-Győr mérkőzésen a vendégszurkolók egy csoportja részéről tapasztalt rasszista és megbotránkoztató rigmusok, valamint a játékvezető és a székesfehérváriak gyalázása miatt" rótta ki a pénzbírságot.

A sereghajtó Eger 400-400 ezer forintos büntetést kapott visszaesőként a Vojtekovszki Csaba és Kövesfalvi István edzővel szembeni pénzügyi kötelezettség nem teljesítéséért.

Az OTP Bank Liga hétvégi, 26. fordulójában egyedüliként kiállított Rajczi Pétert, a Kecskeméti TE Phoenix Mecano játékosát egy bajnoki meccsre tiltotta el a fegyelmi bizottság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.