Labdarúgó NB I

Hajrában nyert az MTK

Az MTK Budapest egy a hajrában szerzett góllal győzött.

2013.05.10 19:08MTI

A harmadik helyezett kék-fehérek sikerükkel pontszámban utolérték a második helyen álló Videotont. A vendégeknél Tököli 400. élvonalbeli meccsén lépett pályára, s nagy esélye volt, hogy góllal ünnepeljen, ugyanis az első félidőben 11-est rúghatott, de kihagyta, később pedig sérülés miatt lecserélték. 

A Paks ebben az idényben először szenvedett vereséget két egymást követő mérkőzésen. 

OTP Bank Liga, 27. forduló: MTK Budapest-MVM Paks 1-0 (0-0)  Hidegkuti Stadion, 300 néző, v.: Kassai gólszerző: Pölöskei (87.) piros lap: Mészáros I. (75.) sárga lap: Groppioni (13.), illetve Mészáros I. (69., 75.), Eppel (90.) 

MTK Budapest: Groppioni - Hidvégi, Kálnoki Kis, Vadnai (Pölöskei, 66.), Wolfe - Kanta J., Ladányi (Rácz F., 76.), Vukmir, Zsidai - Balajti (Tischler, 81.), Vass 

MVM Paks:  Németh G. - Éger, Fiola, Kovács G., Szabó J. - Heffler N. (Vayer, 73.), Heffler T., Mészáros I. - Bartha, Könyves (Eppel, 58.), Tököli (Lázok, 35.) A meccs kezdetétől az MTK futballozott fölényben, mégis a Paksé volt a legnagyobb lehetőség, de a 400. élvonalbeli meccsével jubiláló Tököli kihagyta a büntetőt. 

A folytatásban is a hazaiak irányítottak, majd Mészáros kiállítása után még nagyobb nyomás alá kerültek a vendégek. Ezt már bírták ki, ugyanis Pölöskei egy gyönyörű lövéssel, a bal felső sarokba tekerve a labdát eldöntötte a küzdelmet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.