A gyerekek miatt vonul oltár elé a sztárpár

Nocsak! Brad Pitt végre beköti Angelina Jolie fejét!

Brad Pitt hét éve él együtt Angelina Jolie-val, ám annak ellenére, hogy 6 gyermeket nevelnek, eddig szóba sem került köztük a házasság. Most mégis nagy döntés előtt állnak.

Angelina Jolie és Brad Pitt idősebb gyermekeikkel egy budapesti parkban! képgaléria

2011.05.30 12:31ma.hu

Brad Pitt már korábban is mesélt arról, hogy gyermekei mennyire megváltoztatták az életét és mennyi mindent átértékelt, amióta hat, 2-9 év közti lurkó ugrálja őt körül. Ám hogy valójában mi minden változott, az csak most derült ki, amikor a sármos színész interjút adott a People magazinnak és kikotyogta a legtitkosabb terveiket.

Pitt 7 éve él együtt Angelina Jolie-val, ám egészen mostanáig szóba sem került közöttük a házasság - talán épp azért, mert látták, hány hollywood-i kapcsolat megy tönkre, és ők nem akarták feleslegesen bonyolítani az életüket. Csakhogy időközben örökbefogadtak három gyermeket, másik hármat pedig ők maguk hoztak össze, köztük egy ikerpárt.

Ők pedig egyre nagyobbak lesznek, és ennek megfelelően kerül elő egyre gyakrabban a kérdés, hogy anya és apa miért nem házasodtak össze? "A gyerekek tükröt tartanak elénk" - mondja Brad. "Sokkal több felelősség nehezedik ránk, de sose hittem volna, hogy ennyi szeretetet fogunk kapni tőlük!" - tette hozzá.

Brad és Angelina az ikrekkel (További képekhez KATT ide!)

Bár azt sem titkolta, hogy élvezi azt a fajta életet, ami nekik megadatott, nevezetesen, hogy állandóan "vándorolnak", rájött: egyvalamiben ideje mégis megállapodni. "A gyerekek egyre többször kérdeznek a házasságról. Ez olyasvalami, ami az ő szemükben nagyon fontos, és nekünk muszáj ezt is figyelembe venni." - árulta el a nagy titkot a sztár.

Korábban Pitt és Jolie úgy gondolták, addig nem házasodnak össze, amíg nem legalizálják a melegek házasságát (kétségtelenül jól lehet ezzel az időt húzni - a szerk.), de most valószínűleg felül kell bírálniuk eme döntésüket.

"Mindent megteszünk, hogy normális életet biztosítsunk nekik és olyan pillanatokat teremtsünk, amelyek mindannyiunk számára különlegesek. Egyáltalán nem szokatlan nálunk, ha a gyerekek úsznak a festékben, vagy nyakig sárosan harcolnak egymással. Ez a káosz néha reggeltől egész estig tart - vagy még tovább." - mesélte lelkesen a filmsztár.

Kapcsolatukban sincsenek titkaik a gyerekek előtt, annak ellenére, hogy sokszor amikor szólnak, hogy "anya és apa most meg fogják csókolni egymást", a kicsiktől egy hangos "pfúj, gusztustalan" reakció érkezik, de úgy látszik, még ezzel együtt is - vagy talán épp ezért? - jobban szeretnék, ha valóban összeházasodnának a szülők.

Egyes hírek szerint erre akár már idén nyáron is sor kerülhet.

Még több hír Brad Pittről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.