Szétszedték a kölykök a színész villáját

George Clooney bepöccent Brad Pitt gyerekeire!

Eddig kifejezetten jóbarátinak mondható viszonyban volt George Clooney és a "Brangelina"-pár tagjai, de ezúttal a sármos színésznél elszakadt a cérna.

2011.02.01 17:29ma.hu

Teljesen feldúlták Brad Pitt és Angelina Jolie gyerekei George Clooney olaszországi luxusvilláját, amikor az összesen 8 tagú család a közelmúltban villámlátogatást tett a Vészhelyzet egykori sármos dokijánál.

George rettentő dühös volt, amikor felfedezte, hogy a hat gyerek milyen rombolást vitt véghez a gazdagon berendezett otthonában: szemétdombot csináltak a házból, elmozdították a bútorokat és a ruháiban is kárt tettek” – mesélte egy forrás a National Enquirer című bulvárlapnak.

George Clooney és Brad Pitt az Ocean's 13 c. film egyik jelenetében


Az eset várhatóan nem lesz jó hatással az amúgy is feszültségekkel teli Clooney-Jolie viszonyra, a feleség ugyanis korábban már többször említette, szerinte George rossz hatással van Brad Pittre.

"Angelina mindig is úgy tartotta, hogy az alkoholista és szoknyavadász George rossz irányban befolyásolja Brad Pittet" - mondja a forrás.

A színésznő nehezen viselte azt az időszakot is, amikor férje és Clooney együtt forgatták az Ocean's Thirteen című filmet Vegasban, mindig is gyűlölte a "fiúklubokra" jellemző mentalitást, és a forgatás ideje alatt azon aggódott, hogy tévútra viszik majd Pitt gondolkodásmódját.

George-nak sem a szíve csücske Angelina, bár az emberi jogi tevékenységéért tiszteli, de kérdés, hogy azt hogyan értékeli, hogy a szülők nem próbálták elejét venni gyermekeik randalírozásának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.