A színész barátnője kábszerterjesztő luxusprosti?

Képek: Kokainbotrány George Clooney körül!

Kokainnal és luxusprostitúcióval hozták összefüggésbe George Clooney barátnőjének nevét, aki a hírek szerint közeli kapcsolatban áll öt, már letartóztatott olasz személlyel.

Micsoda nő! - George Clooney barátnője bikiniben képgaléria

2010.07.30 12:07ma.hu

Ha Elisabetta Canalis valahol megjelenik, sok mindent láthatunk a hölgyön: eleganciát, kifinomultságot, magabiztos szépséget… - de azt már kevesebben gondolnák, hogy George Clooney barátnője korábban luxusprostiként kereste a kenyerét, mi több, aktívan részt vett egy droghálózat munkájában.

Márpedig a legfrissebb hírek szerint erre komoly esély van.

Fotó: elisabettacanalis.it

Az olasz hatóságok már letartóztattak öt személyt egy kiterjedt kábítószer-hálózat felderítése kapcsán, ám a minap egy, az ügyben szintén érintett francia örömlány vallomásából az derült ki, hogy valószínűleg Elisabettának is köze van a történethez.

A tanúvallomás szerint a nő együtt kokainozott a színész gyönyörű barátnőjével, igaz, az eset még 2008-ban történt, Clooney pedig csak egy évvel később ismerte meg Elisabettát.

Az olasz rendőrség két milánói klub ellen indított vizsgálatot, amelyben felderítették, hogy az elit vendégek által látogatott helyen nemcsak „kísérő hölgyeket” lehetett találni, de ezek a nők igen hatékonyan hozzájárultak a helyi alkohol- és kokainforgalom alakulásához.

Frank di Maio, az ügyben eljáró ügyész szerint „a lányok becsábították a gazdag üzletembereket a klubba, majd az asztaloknál további privát szolgáltatásokat kínáltak, valamint arra buzdították őket, hogy minél több alkoholt rendeljenek, és persze némi kábítószer is előkerült ilyenkor".

A jól fizető vendégek aztán egyéb szolgáltatásokhoz is igénybe vehették a csinos kísérőnőket, ha a korábbi költekezéseik alapján kiérdemelték a VIP státuszt – mondja az ügyész.

Ez a státusz együtt járt a teljes diszkrécióval, soha nem került nyilvánosságra, hogy kik is látogatják ezeket a bárokat. Számos más vendég épp azért tért be ide, mert az ismert modellek, hírességek vagy épp sportolók közelében szerettek volna ülni.

Hogy ez az egész igazolja-e Elisabetta bűnösségét, vagy csupán annyit jelez, hogy Clooney kedvese szereti a kokaint – nem túl jelentős a különbség.

Az viszont biztos, hogy az ártatlan külső mögött sötét titkok lappangnak és ha mindez beigazolódik, az Clooney karrierjére sem vet túl jó fényt.

George Clooney sértegeti színészkollégáit

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.