Tapasztalatlan volt az ágyban a sármos színész

George Clooney megijedt a szextől

A legtöbb nő bármit megadna azért, hogy George Clooneyt meztelenül lássa, ráadásul a saját ágyában. Egy ifjú színésznő azonban lerántotta a leplet a női szívek megbizsergetőjéről.

2010.08.31 19:29ma.hu

Nem volt annyira izgató George Clooney mellé bújni, mint amennyire sokan hinnék – árulta el Violante Placido, aki Az amerikai című thrillerben Clooney szerelmét, a prostituált Clarát játssza. „Úgy éreztem, nincs sok tapasztalata a kamerák előtti szexjelenetekben” – derült ki az ifjú színésznő szavaiból.

A filmben, amely szeptember 1-jén kerül a nemzetközi és október 28-án a magyar mozikba, Clooney profi bérgyilkosként már a visszavonulásról álmodozik, ám még egy utolsó megbízást el kell végeznie Olaszországban. Ott ismerkedik meg Clarával, és a lány jelenléte egyáltalán nem könnyíti meg az amúgy is már a békés nyugdíj felé kacsingató Jack küldetésének elvégzését.

Akcióban és romantikában tehát nem lesz hiány, és azért megnyugtatjuk Clooney rajongóit is: végül az ágyjelenetet is sikerült tökéletesen megoldani. A titok nyitja mindössze annyi volt, hogy Clooney és Placido megegyeztek, hogy bíznak egymásban, onnan kezdve a testük is megtalálta a közös hullámhosszt és összeállt a szerelmi filmbetét.

George Clooney pozitív!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.