Gyerekkori élmény miatt vállalt 6 gyereket

Brad Pitt: "Imádom a káoszt!" - Hat gyerek mellett jut is!

Egy gyerekkori jóbarátjánál szerette meg a nagycsaládokra jellemző "káoszt", és akkor döntötte el, ő is sok gyereket akar. Brad Pitt most három saját és 3 örökbefogadott gyereket nevel.

Angelina Jolie és Brad Pitt idősebb gyermekeikkel egy budapesti parkban! képgaléria

2011.05.19 15:37ma.hu

Brad Pittéknél valószínűleg ismeretlen az a szó, hogy "unatkozom", ami egyáltalán nem csoda: a házaspár összesen 6 gyermeket nevel, közülük 3 saját, 3-at pedig örökbefogadtak. Pedig Brad Pitt sokáig azt hihette, hogy nem adatik meg neki a nagy család: már a 40-es éveiben járt, amikor egymásra találtak az akkor épphogy befutott színésznővel, Angelina Jolie-val.

Első házasságából Jennifer Anistonnal nem született gyerekük. De Jolie-val gyorsan bepótolták az elveszett éveket, 7 év alatt 6 gyerekkel bővült az eredetileg kétszemélyes háztartás.

"Tudom, hogy kívülről eléggé őrültnek látszom, de én mindig így működtem" - árulta el Pitt ma reggel egy napilapnak. "Amikor gyerek voltam, az egyik barátomnak óriási családja volt. Imádtam a reggelizőasztal körüli káoszt, a hadakozásokat és a vitákat, hogy a mama vagy a papa készítse el a palacsintát." - vallotta be a sztárvilágban különösnek ható "sokgyerek-mizéria" okát.

Együtt a nagy család New Orleansban - és egy gyerek még hiányzik is! (Fotó: DailyMail)

Akkor döntötte el, hogy ha valaha felnőtt lesz, ugyanilyen családot akar. Szerencsére Angelinában ehhez partnerre talált, aki 2002-ben még egyedülálló nőként örökbefogadta a kambodzsai születésű Maddoxot. A most 9 éves kisfiúnak Jolie és Pitt már közösen keresett kishúgot, 2005-ben Etiópiából került hozzájuk Zahara, majd 2 évre rá Pax, a vietnámi kisfiú.

Közben viszont 2006-ban Angelina életet adott első saját lányuknak, Shiloh-nak is, 2008-ban pedig rádupláztak: a 4 gyerek mellé egy ikerpár, Vivienne és Knox érkezett.

Most már mindannyian elég nagyok ahhoz, hogy szüleikkel együtt utazgathassanak, így a múlt héten családostól vonultak fel Cannes-ban, ahol most mutatják be apa filmjét, a The Tree of Life-ot. "Így együtt lehetünk a gyerekekkel, amikor épp nem dolgozunk. És miért ne csinálhatnánk mindent közösen?" - tette fel a kérdést Pitt, akinek saját bevallása szerint mostanában átrendeződött az értékrendje.

"Most elsősorban apa vagyok, ezért a jövőben minden felkérésnél figyelembe fogom venni a gyerekeket is, nem tőlük veszem-e el az időmet. Ez sokkal fontosabb a számomra, ezt egyetlen film sem pótolhatja. Azt szeretném, ha később büszkék lennének az apjukra!" - vallotta be a 47 éves színész, visszaemlékezve azokra a káosszal telt reggelekre.

"A reggeli különösképp a specialitásom. Na meg a grill!" - tette hozzá nevetve.

Tudjon meg még többet Brad Pitt mindennapjairól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.