Angelina ikrei egyre szebbek

Tündéri fotók: Apró Brad Pitt-másolatok - vonul a Jolie-Pitt család

Kissé kaotikus napok köszöntöttek arra a New Orleans-i negyedre, ahová pár napra beköltözött Angelina Jolie, Brad Pitt és hat csemetéjük. Ha ugyanis a nyolctagú család az utcán vonul, az valóságos médiaesemény...

2011.03.22 06:45ma.hu

Nem mindig látni együtt egyszerre a népes Jolie-Pitt família minden tagját - legutóbb akkor hallhattunk róluk, amikor a színész páros Magyarországra érkezett, és nálunk töltöttek pár hetet Angelina Jolie filmforgatása miatt.

Készültek róluk fotók egy budapesti parkban is, ahol a gyerekek felhőtlenül szórakoztak.

Ezúttal New Orleans-ban kapták lencsevégre Brad Pitt-et, Angelinát, Maddox-ot, Zaharát, Pax-ot, Shiloh-t és az ikreket, ahol gyakran megfordul a család.

A jól sikerült felvételeken már nemcsak az idősebb gyermekek, de Knox és Vivienne is láthatók, akik egyre nagyobbacskák és egyre szebbek!

Az ikrek 2008 júliusában születtek, s mivel a legkisebbek, gyakran nem tartottak egy-egy rendezvényre, utazásra a családdal. Hol egyik, hol másik szülővel maradtak, máskor dada vigyázott rájuk.

Most mindenki láthatja, hogy a híresztelésekkel ellentétben - miszerint betegek, ezért nem mutogatják őket túl gyakran - a kicsiknek semmi bajuk, sőt, gyönyörűek, és szakasztott másuk a nővérüknek, Shiloh-nak.

New Orleans polgárai bizonyára örülnek a híres látogatóknak, még ha kisebb káosz is keletkezik, amikor "csapatostul" feltűnnek az utcán...

Angelina Jolie nem hagyta szó nélkül Líbiát

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.