"Nincsenek vitáik és nem isznak annyit"

Képek - Vita és pia! Jógával fogta vissza magát Brad és Angelina?

Mélyponton volt a színész páros házassága, és csak egy hajszálon múlt, hogy nem csúsztak el - Angelina Jolie-nak és Brad Pitt-nek állítólag a páros jóga segített.

Angelina, Brad és ikreik, Knox és Vivienne New York-ban vásárol képgaléria

2010.12.14 12:29ma.hu

Többször is a színészpáros kapcsolatának végét jósolták az elmúlt két évben.

Persze, egy hat gyermeket nevelő családban előfordulnak viták, de olykor komoly aggodalmakra adott okot néhány információ Angelina Jolie és Brad Pitt szerelmével kapcsolatban.

Úgy tűnik, a legnehezebb időszakon túljutott a páros. Egy ismerősük elárulta, hogy kapcsolatuk megmentésében egy jóga tanító is segítségükre volt.

Még több fotó a képre kattintva! - Angelina, Brad, Vivienne és Knox New York-ban - Fotó: INF

A színészpáros egy ideje gyakorolja egy bizonyos Guru Ram Lalji Siddha jógáját.

A mester személyre szabott utasításokat adott nekik, például reggel és este is elmondják a számukra javasolt szavakat, melyeket énekelniük kell.

A spirituális tanító tanácsait megfogadva Brad és Angelina is visszavettek a korábbi heves viselkedésből, türelmesebbek egymással, és egyikük sem iszik annyit, mint korábban. Keveset vitatkoznak.

Úgy látszik, hatott a jóga módszer. Ennek valószínűleg nemcsak ők ketten, de három adoptált és három vér szerinti gyermekük is nagyon örül...

Angelina Jolie kissé perverz

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.