Újra benépesül a Ewing-farm

Videóval! Brad Pitt a Dallasban tér vissza?

Egyre többet lehet hallani a népszerű szappanopera visszatéréséről, most pedig már a színészekről is elindultak a találgatások. Hosszú szünet után Brad Pitt is itt térne vissza?

2011.02.08 16:29ma.hu

Bennfentes információk szerint az újraforgatás előtt álló Dallas című sorozathoz megpróbálják megnyerni a hollywoodi sztárt, aki igaz, hogy csak néhány jelenetben tűnne fel, de mindenképp szeretnék őt bevonni a 80-as évek kedvenc sorozatának felújított változatába.

Brad Pitt az eredeti változatban is szerepet kapott négy részben, ám akkoriban még nem volt olyan ismert és felkapott sztár, mint amióta Angelina Jolie-val él együtt.

Mindenképp nagy durranás lenne, és garanciát jelentene a remek nézettségi adatokra” – árulta el a ShowBizSpy című bulvárlapnak a remake-et elkészítő TNT tévétársaság bennfentese. A sztár Ray Charles lányának barátját, Randyt alakította 1987-88-ban.

Nem ő lenne egyébként az egyetlen, aki a régi csapatból felbukkanna: meg nem erősített hírek szerint már rábólintott a felkérésre a néhány éve súlyos májműtéten átesett és azóta példás életet élő Larry Hagman, természetesen Jockeyt alakítja, az eredeti változatban Sue Ellennek hívott, de nálunk Samanthaként ismert feleségének szerepében ezúttal is Linda Gray tűnik fel, és Bobby megformálója is Patrick Duffy lesz.

A csatorna hírei szerint nem a régi sztorit forgatják le újra, az időközben felnőtt ifjú generáció tagjainak életébe nyerhetünk majd betekintést.

Brad Pittről egyébként mostanában nemcsak e szerep kapcsán lehet hallani, állítólag felkérést kapott egy John Lennon életrajzi filmjének főszerepére is. A mozi forgatókönyvét is ő írja, a legendás énekes-dalszerző özvegye, Yoko Ono pedig már áldását adta a projektre.

Még több hír Brad Pittről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.