Megdöbbentő visszatérés!

Újra együtt a Dallas sztárjai?

A népszerű sorozat stábjának egykori tagjai visszatérnek Southforkra, hogy egy parti keretében megünnepeljék a jeles harmincadik évfordulót. Az esemény a közönség számára nyilvános lesz.

2008.08.15 19:00ma.hu
Larry a gonosz Jockey szerepében lett világsztár!

Larry Hagman, Linda Gray, Patrick Duffy és a Dallas többi sztárja bejelentette, hogy ott lesznek a találkozón, amit idén novemberben tartanak majd. 

Az esemény a nagyközönség számára is nyilvános lesz, annak tagjai közönségtalálkozón is részt vehetnek a stábtagokkal és körbevezetik majd őket a birtokon is. 

A hírek szerint a 76 éves Larry Hagman aki a sorozatban a gonosz Jockey-t játszotta, már izgatottan várja az összejövetelt. 

"A negvenedik évfordulón talán már nem lehetek ott. A harmincadik ezért nagyon jó ötlet, és a show még mindig nagyon népszerű" - nyilatkozta a színész a Dallas Morning Newsnak. 

A különleges eseményre augusztus 22-én kezdik el árulni a jegyeket, 100 és 1000 dollár közötti áron. Habár a népszerű sorozat annak idején tele volt intrikával és a whiskey is rendesen fogyott, a szervezők ígérete szerint a találkozó sokkal visszafogottabb lesz. 

"Larry és én majd eszünk egy-egy tál müzlit, iszunk egy kis gyümölcslevet és már este 9-re ágyban leszünk. Az érdeklődők pedig jelen lehetnek, nézhetik, ahogy aludni megyünk, és a legkitartóbbakkal akár éjfélig is elleszünk" - viccelődött Patrick Duffy, aki Hagman sorozatbeli öccsét, Bobby Ewingot formálta meg. 

A Dallas című családsorozat 1978 és 1991 között futott az Egyesült Államokban, de hazánkban is hatalmas népszerűségnek örvendett a kilencvenes évek elején.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.