Gyerekei miatt nem akar még meghalni a sztár

Képekkel: Mitől retteg halálosan Brad Pitt?

Eddig is félt a haláltól, de amióta gyerekei vannak, azóta egyenesen retteg, hogy valami miatt idő előtt kell magára hagynia a kicsiket. Ennél jobban csak az aggasztja, hogy a gyerekekkel történik valami.

Angelina Jolie és Brad Pitt idősebb gyermekeikkel egy budapesti parkban! képgaléria

2011.05.27 15:29ma.hu

Brad Pitt halálosan retteg a haláltól, de még jobban fél, hogy nem vele, hanem a gyerekeivel történik valami tragédia - árulta el a színész a brit The Sun című lapnak. Persze nemcsak ő fél, hanem párja, Angelina Jolie is, akivel közösen 6 gyermeket nevelnek.

"A szülővé válás mindent megváltoztatott! Félek a haláltól, persze, de hát nem félünk mindannyian?" - kezdte vallomását, amikor arról kérdezték, hogyan hat rá a gyermekei fejlődése. "Nem akarok még meghalni, komolyan, azt szeretném, ha még sokáig együtt lehetnénk! Ez több annál, mint hogy apa lettem, sokkal inkább arról van szó, hogy óvatosabb lettem és őket is biztonságban akarom tudni."

Brad Pitt és Angelina Jolie az ikrekkel (További képek a galériában)

A színész arról is mesélt, hogy munkájuk miatt nagyon sokszor utaznak, már-már nomád életet élnek. Tulajdonképpen egész kényelmesen elélnek a bőröndjeikből, és úgy vannak vele, hogy a gyerekek vigyázzanak a saját csomagjaikra - ha elfelejtenek valamit, hát elfelejtik.

"Az anyjuk tényleg kiváló a csomagolásban. Ő egy valódi harcos, és nagyon-nagyon tehetséges! Én képtelen vagyok ezt csinálni." - dicsérte Angelinát.

Most azon dolgoznak, hogy egy fix "bázist" hozzanak létre Los Angelesben, egy másikat pedig Franciaországban, ahonnan a világon bárhova el tudnak menni.

"Tulajdonképp már egész jól hozzászoktak ehhez. Persze igyekszünk este utazni, amikor már alszanak, mert az tényleg szörnyen nehéz, amikor ébren vannak, abból mindig csak a káosz alakul ki!" - nevetett a sztár.

Még több hír Brad Pittről

Kövess minket a Facebookon, így azonnal értesülhetsz legújabb nyereményjátékainkról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.