Nem tudta, hogy szakítani jön ide

Budapesten tört össze Brad Pitt szíve

Meglepő titkot árult el Brad Pitt Budapestről: hiába töltött itt több hónapot egy tavaly őszi forgatáson az egész családjával, valójában fájdalmas emlékek kötik őt fővárosunkhoz.

Angelina Jolie és Brad Pitt idősebb gyermekeikkel egy budapesti parkban! képgaléria

2011.04.21 15:29ma.hu

Ki gondolta volna, hogy amikor Brad Pittet élete legfájdalmasabb emlékéről kérdezik, akkor épp Budapest fog eszébe jutni? Szerencsére nem arra az időszakra gondolt vissza, amikor tavaly ősszel több hónapon keresztül itt élt feleségével, Angelina Jolie-val és hat gyermekükkel, a kínzó sebeket sokkal korábban szerezte.

1989-et írtunk, amikor a még ifjú és feltörekvő színész halálosan szerelmes volt Jill Schoelenbe. A kapcsolat egészen az eljegyzésig jutott, ám 3 hónappal a gyűrű után a fiatal színésznőt Budapestre hozta a munkája, vőlegénye pedig a tengeren túl maradt.

Egy este telefonhívást kapott Pitt az imádott nőtől. „Sírva hívott fel Los Angelesben, azt mondta, magányos és nagyon nagy baj van. Csak 800 dollárom volt, de 600-at kifizettem a repülőjegyre Los Angelesből Magyarországra, hogy meglátogassam és megtudjam, mi történt.

Brad Pitt és Angelina Jolie Budapesten: KATT a képre!

Amikor leszállt a gépe Ferihegyen, a csomagjaival együtt egyenesen a forgatásra ment, majd aznap este együtt vacsoráztak. Akkor mondta el Jill, hogy beleszeretett a film rendezőjébe.

Rettenetesen megdöbbentem és azt mondtam, elmegyek innen.” – mesélte a sztár. Ma már persze másképp emlékszik vissza arra az éjszakára, mert hiába okozott neki mélységes fájdalmat, valójában úgy érzi, ez az élmény mindent megváltoztatott, másképp értékeli a karrierjében is és a magánéletében is, amit kapott és amit tesz.

Az éjszakát egy padon töltöttem, dohányoztam, és közben egy helyi csavargóval beszélgettem, aki még csak nem is értett angolul. Amikor a siker eláraszt, ezekre a napokra és éjszakákra emlékszem vissza.

Teljesen megtörve tértem vissza Amerikába – ezért nem zavar túlságosan az elismerés sem.
” – vallotta be Brad Pitt, aki 20 év után tért csak vissza hozzánk, de másodjára minden szempontból pozitív emlékeket tudott magával vinni Budapestről.

Mi történik mostanában Brad Pittel?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.