Döbbenetes szerkóban fogadta a rajongókat

Meghökkentő képek: Lady Gaga púposan érkezett!

Lady Gaga ismét aratott - Az extravagáns énekesnő legújabb kreációi nem sokat bíznak a fantáziára, alighanem egy kuplerájban is jobban fel vannak öltözve a nők, mint ahogy neki sikerült egy dedikálásra. De a meghökkenést még tudta fokozni.

2011.05.26 06:30ma.hu

Egy biztos: a csinos énekesnőnek alaposan kell vigyáznia az alakjára, mert kihívó, sokat mutató szereléseiben minden apró dudor, súlyfelesleg meglátszana...

A jelek szerint azonban ha nincsenek rajta dudorok, csináltat magának.

Lady Gaga az utóbbi időben egyre lengébben mutatkozik, nagyjából úgy, mintha egy peep show-ra vagy kuplerájba készülne.

Fekete, a dominaszereléshez hasonló kreációban mutatkozott a minap is, amikor rajongói körében lemezét dedikálta.

A meghökkentő smink és a fantáziára keveset bízó szerelés mellett Lady Gaga fekete műhajat viselt a feje búbjára biggyesztve és a vállaiban látványos implantátumot...

...nemrég egy televíziós show-ban ugyanilyenekkel okozott meglepetést:  akkor úgy festett, mintha bütykök nőttek volna az arccsontján.

Lady Gagára egyébként nagyon sokat vártak Manhattan-ben a Best Buy épülete előtt, számos rajongó ott éjszakázott, hogy láthassa. Az énekesnő bőséges autogrammot osztott hálája jeléül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.