Jobban bejönnek az extrém sztárnak az idős férfiak

Lady Gaga bevallotta: a 60-as pasik a legjobbak!

Miközben korban teljesen hozzáillő pasival járt eddig, Lady Gaga mégis azt mondta a minap, hogy Angliában járva a 60 éven fölüli férfiakkal szeretne beülni egy pubba iszogatni.

Extrém variációk Lady Gagára képgaléria

2011.05.25 12:32ma.hu
Lady Gaga (További képek a galériában)

Nem egészen két hete még boldogan turbékolt a 31 éves Luc Carllal, most azonban meglepő vallomással állt a közönség elé Lady Gaga: szakításuk után rádöbbent, valójában neki a 60 éves és annál idősebb férfiak lennének az ideálisak.

"Nem szeretek éjszakai klubokba járni, ezért ha Angliába megyek, akkor inkább egy kiskocsmába megyek majd és néhány öregfiúval fogok iszogatni." - tervezte meg nemrégiben megjelent nagylemeze népszerűsítését.

"Azt hiszem, kifejezetten előnyben részesítem az idősebb férfiakat, különösen akkor, ha iszom. Legfőképp a 60-on túliak érdekesek. Szeretnék majd inni velük egy korsó sört meg egy whiskyt." - árulta el a 25 éves énekesnő.

Lady Gaga legújabb, Born this Way című albuma két napja jelent meg, a kérdés, hogy a 60-as "öregfiúknak" is bejön-e a stílusa, akár a zenét nézzük, akár Stefani Germanotta extrém viselkedését.

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.