Megfejtették a nagy hasonlóság titkát

Kiderül: Lady Gaga és Madonna távoli unokatestvérek!

Sokszor hasonlítgatták már össze napjaink egyik legsikeresebb sztárját a 80-as években feltűnt "elődjével", úgy külsőleg, mint zenéjükben, ám most meglepő titokra derült fény: tényleg van oka az egyezésnek!

Extrém variációk Lady Gagára képgaléria

2011.05.18 09:29ma.hu

Meglepő titokról lebbent le a fátyol, legalábbis egy genetikus szerint, aki azt állítja, nem véletlen a sok hasonlóság Lady Gaga és Madonna között.

A rajongók már korábban is felfigyeltek rá, hogy mennyire hasonlít a két énekes egymásra, és az is tény, hogy zenéjük is hasonló, noha Lady Gaga határozottan cáfolt eddig mindenféle plágiumgyanút.

Márpedig ha igaz, hogy az ő ösztönei is pont olyan dalokat szülnek, mint 30 évvel ezelőtt Madonna, ennyire hasonlók az arcvonásaik, de még a karrierjükben is jócskán találhatunk azonosságokat, legalábbis ami a sikert és az őket övező botrányokat illeti - akkor ott valaminek tényleg lennie kell!

Fotó: Popbytes (További képek a galériában)


Chris Child, a New England Történeti Társaság genetikakutatója most kutatásokkal alátámasztott magyarázattal állt elő: szerinte a két énekesnőt valódi vérségi szálak kötik össze! A két popikon családfája valahol a 17. század körül kapcsolódik össze, mégpedig egy Franciaországból Kanadába költözött mezőgazdasági termelő révén: a közös ősök az 1600-as években költöztek Quebecbe.

"Amikor láttam, hogy Gaga francia-kanadai származású, gondoltam, itt valaminek lennie kell." - mondta a kutató. "Végül kiderült: kilencedik fokú unokatestvérek." - állítja, és erre saját bevallása szerint bizonyítékai is vannak.

Ezek után egészen más értelmet nyer Lady Gaga napokban megjelenő, Born This Way című új albuma, ami magyarul annyit tesz: "Így született."

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.