Másfél hétig Gagaville lesz a népszerű játékból

Hoppá: Lady Gaga a Farmville-ben teszteli új dalait!

Meghökkentő módját választotta a legújabb album piaci bevezetésének Lady Gaga: dalai nem valamely népszerű rádióban vagy internetes zenei oldalakon csendülnek fel: a népszerű játék háttérzenéjeként szólal meg!

2011.05.11 18:29ma.hu

Meglepő élményben lehet részük azoknak a felhasználóknak, akik az egyik legnagyobb közösségi portálon játszanak a FarmVille nevű gazdálkodó játékkal. A hivatalos lemezbemutatót megelőzően ugyanis ők hallhatják leghamarabb Lady Gaga legújabb albumának, a Born this way-nek a számait, feltéve persze, hogy vásárolnak a játék készítőjétől 25 dollárért egy "Best Buy" kártyát.

Ezzel nemcsak a játékban használható extra elemekhez juthatnak hozzá, de egyúttal jogot szereznek rá, hogy elsőként tölthessék le Lady Gaga vadonatúj albumát, plusz egy bónusz tracket is kapnak hozzá.


A Zynga nem először fog össze az extravagáns énekesnővel, korábban a japán földrengés áldozatainak megsegítése mellé álltak oda közösen, de akkor nem volt köztük közvetlen együttműködés. A mostani akció minden korábbi vállalkozásnál nagyobbnak néz ki.

"A Zynga egy varázslatos helyet hozott létre, ahol a rajongók játszhatnak a Farmville-lel és közben elsőként hallgathatják az új lemezemet" - lelkesedett a sztár, aki maga is megszállott "farmer".

A játékfejlesztő cég már más zenei előadókkal is közösködött, bár ezidáig jellemzően a Mafia Wars részeként jelentek meg olyan előadók, mint például Dr. Dre vagy Snoop Dogg, de Lady Gaga most először csatlakozott egy közösségi játékkészítőhöz.

Az énekesnő május 17-én fogja bejelenteni azt a kódot, amivel a pénzes játékosok hozzájuthatnak az exkluzív albumhoz, valamint számos Lady Gaga-relikviához, utóbbiakhoz természetesen csak virtuálisan.

A Zynga már eddig is számos furcsa lényt "teremtett" a játékaiban, ezért különösen nagy érdeklődés övezi a mostani együttműködést: vajon "Gagaville-ben" a lovak kapnak félméteres holdjáró topánkát, vagy inkább a marhák fogják a húsukat kívül hordani?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.