Telitalpúak félcipőben és csizmában

Képek: Mi is hordhatjuk Lady Gaga "bokatörőit"?

A telitalpú modellek őszre sem mennek ki a divatból - az esőben kétségtelenül nagy segítséget nyújtanak, és a nadrágunk alja sem ér le a vizes betonra. Nagyobb kihívást jelentenek viszont a Lady Gaga-féle cipők...

Lady Gaga-stílusú és telitalpú modellek az őszre! képgaléria

2011.04.15 11:40ma.hu - Fotó: style.com

Elnézve a neves divatházak új kollekcióinak darabjait, az ősz ismét telitalpú cipőkkel köszönt majd ránk - ezek a modellek nem mennek ki a divatból, csak kissé átalakulnak.

Kétségtelen, hogy az esős őszi időben jó szolgálatot tehetnek, hiszen magasabbak, ezáltal a nadrág alja sem lóg a pocsolyákba. Nem árt azonban, ha tudjuk viselni őket, illetve már gyakorlottak vagyunk benne: nehogy sérülés legyen a dologból.

Ami igazán nagy kihívást jelent a lábnak, azok viszont az extrém énekesnő, Lady Gaga lábán már jóval korábban is látott modellek. Hasonlók most divatba jönnek.

A súly itt a lábfejre nehezedik, a cipőnek gyakorlatilag nincs sarka. Kíváncsian várjuk, mennyire lesz népszerű.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.