Giccses cipők jönnek

Strasszos, giccses lábak - jövő ősszel röhögni fogunk?

Milánóban már készülnek a levélhullásra, a legújabb ruhakollekciók mellett a cipő trendekkel sem maradnak el a tervezők. Olykor kicsit túlzásokba esnek.

2011.02.28 13:45ma.hu

A csillogó cipők bemutatóját követően az alkalmi lábbelik terén is megfigyelhető az újítás: az estélyikhez, koktélruhákhoz hordható magassarkúk, szandálok ragyogó kövekkel, túlméretezett díszítéssel képviselik az új trendet.

Jöhet a csavart rózsa minta, a bőrmasni, a már giccsbe hajló, virágos anyag, a csipke, a fűző. Egy-egy bizarr darabnak a sarka is egybeolvad a méretes dísszel.

Az elegáns cipőket szaténba öltöztették, strasszokkal díszítették. Fiatalosak, és egyik-másik kifejezetten diszkós hangulatú.

Színben az ezüstös, a lila és a fekete az uralkodó. Önmagukban nagyon mutatósak, de tudni kell őket viselni - ráadásul, a magas sarokkal is meg kell küzdeni, mert botladozni ugye nem valami sikkes...

Milyen cipő lesz a menő - amíg tart a tavasz?

Fotó: wwd.com/Thomas Iannaccone

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.