Véletlen vagy marketing?

Óriásláb: 60-as cipőt találtak eredeti csomagolásban

Kis híján "hétmérföldes", 60-as méretűre kalkulálható márkás edzőcipők gazdáját keresi a rendőrség Nagy-Britanniában. Vagy csak egy újabb marketingfogásról van szó?

2011.02.20 11:46MTI/ma.hu

A lábbelik vadonatújak, egy Long Eaton-i benzinkútnál találta őket valaki, még eredeti dobozukban voltak. Az angol számozás szerint 21-esek, ám ez nagyon "kilóg" a nemzetközi összevető táblázatból, mely 15 és feles számozásnál felhagy az átváltással európai számozásra. A 15 és 1/2 csaknem 53-as méretnek felel meg, így aztán a 21-es cipők talán még a legendás amerikai szörnynek, Big Footnak is nagyok lennének.

A megdöbbent megtaláló elvitte a rendőrségre a lábbeliket, ahol szintén alig hittek a szemüknek, és el sem tudják képzelni, mekkora lehet az az ember, akire passzolnak a cipők - adta hírül a BBC brit sajtóorgánum.

A rendőrség feltételezi, hogy az Egyesült Államokból importálta gazdájuk a Nike párt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.