A kiscsillag lelkesen készül a Húsvétra

Videóval- Lányok figyelem! Brasch Bence már az illatos kölniket válogatja!

A Csillag Születik fiatal énekes titánja is lelkesen készül a húsvétra. Már tanulja a verseket, válogatja az illatos kölniket, és tervezi a locsoló útvonalat. Brasch Bence vidéki fiú lévén hagyománynak tekinti, hogy évről-évre húsvét hétfőn nyakába veszi a várost, és hímes tojásért cserébe locsolja a rég nem látott rokonokat, és a családtagokat.

2010.04.02 13:30tabu.tv

"Régen anyukám nyomtatott ki nekem verseket, és voltak olyan időszakaim is, amikor tanultam meg hosszabb és frappánsabb verseket is. Most nem jut eszembe egy sem, de vannak ilyen karakteres versek!" - meséli a tabutv.hu riporterének Brasch Bence, aki a zöld erdőben jártam kezdetű klasszikust idézte a riportban.

A fiatal énekes fiú vidékről, egy közép nagyságú városból származik, ezért náluk a húsvét nagyobb hagyománnyal van ünnepelve, mint például egy nagyobb városban.

"Emlékszem, hogy kiskoromban édesapám elvitt kocsival, és végigjártuk a rokonokat, de volt olyan is, hogy egy haverommal indultunk neki!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában a Csillag Születikes srác.

"Mindig kiválasztottuk a legjobb kölnit, és azzal locsoltuk meg a hölgyeket! Azért szeretem a húsvétot, mert olyan emberekkel találkozom, akikkel mondjuk egész évben nem tudok találkozni." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Brasch Bence, aki a piros tojást is imádja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.