Brasch Bence és Horváth Tamás jókedvű

Röhög rajta a két kiscsillag, hogy kiesett

A Csillag Születik Backstage-ben Horváth Tamás és Brasch Bence annak ellenére, hogy kiestek a Csillag Születikből, vidáman mesélték az utóbbi napokban átélt élményeiket Zimány Lindának és Müller Attilának.

2009.12.08 19:30cool tv

A legutóbbi, harmadik középdöntőn a srácok hiába hozták ki magukból a maximumot, a zsűri és a közönség szerint ide már kevésnek bizonyultak.

Az ex-kiscsillagok meglepő, de nem szomorkodnak azon, hogy nem folytathatják a versengést az ország nézői előtt. Sőt, mindketten maximálisan elégedettek magukkal, úgy érzik mindent beleadtak, amit tudtak.

Ráadásul nagyon jó viszony alakult ki Horváth Tamás és Brasch Bence között, egymást vigasztalták, amikor megtudták, hogy búcsúzniuk kell a tehetségkutatótól.

A két versenyző elmondásuk szerint azonban csak nevetni tudott az átélt eseményeken. Ők ennél sokkal erősebbek, ráadásul tisztában vannak azzal, hogy a későbbiekben rengeteg profitálhatnak abból, hogy ekkora nyilvánosság előtt villantották tehetségüket.

- Így is győztesek vagyunk – mondta Horváth Tamás a Cool stúdiójában. Bence is ugyanezen a véleményen van, ő is teljesen pozitívan élte meg a Csillag Születiket.

Ő inkább a népszerűségért csinálta, mint azért hogy megnyerje a versenyt, neki ezért nem kell aggódnia, hiszen ezt sikerült kivívnia tehetségével.

- Úgy fogtuk fel, hogy magunkból a legjobbat kell kihozni – mondta Brasch Bence a Cool stúdiójában.

Bence nemcsak a zsűrit nyűgözte le több ízben, emellett még hatalmas rajongótáborra is szert tett. Az egyik legnagyobb nyertesnek mondhatja magát, hiszen kiváló hangja mellett, lányok ezrei ostromolják SMS-ekkel, levelekkel.

A teljes hétfői beszélgetést, melyben kiderül, hogyan vélekedik Éliás Junior, a fiúk énektanára legutóbbi szereplésükről, megnézhetitek a Cool videó lejátszójában!

Folyton kimerült volt a Csillag születik fiatal sztárja...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.