A kiscsillag folyamatosan kimerült!

Brasch Bence személyesen válaszol minden rajongói levélre

A Csillag Születik aranytorkú énekese hétről-hétre jobban teljesít a tehetségkutató műsorban, ami rengeteg energiáját elveszi.

2009.12.01 08:32Tabu tv

Minden nap énektanárhoz és próbákra jár, aztán amikor hazaérne, rajongók százainak leveleire válaszol, de ezt a fiatal fiú egyáltalán nem bánja. Brasch Bence szerint mindannyian ugyanannyira esélyesek a győzelemre, de nincs olyan akitől jobban tartana, mint a többiektől.

Bence első sikerét egy általános iskolai népdal versenyen aratta, majd a városi színjátszó körben bontogatta szárnyait, most pedig az RTL Klub Csillag Születik c. műsorában landolt, ami igazán meghozta neki a népszerűséget. "Még nem szoktam meg teljesen, hogy felismernek az emberek. Nagyon jó érzés, hogy sokan odajönnek gratulálni, teljesen ismeretlen emberek odajönnek gratulálni" - meséli a tabutv.hu videójában Brasch Bence, aki jelenleg egyedülálló, amit a rajongók ki is használnak.

A kis csillag nagyon sok jelölést és üzenetet kap különböző közösségi portálokon, de szerinte nem ez a megfelelő fórum az ismerkedésre. "Próbálok mindenkinek visszaírni, de nyilván interneten nem lehet nagyon megismerkedni senkivel, még így kép alapján sem" - mondta el a tabutv.hu-ra klikkelőknek az énekes növendék, aki hétről-hétre vért izzadva készül a szombati megpróbáltatásokra.

"Nagyon-nagyon fárasztóan telnek a napok, de azért szerintem megéri a sok munka, mert mindenkinél hétről-hétre látszódik a fejlődés. Én Éliás Gyulához járok énekelni, minden nap ott vagyok nála a stúdióban. Most is látszik, hogy elég fáradt vagyok és hogy ki vagyok merülve, de próbálom a legjobbat nyújtani
" - osztotta meg a tabutv.hu nézőivel Brasch Bence.

Csak a futó kalandot ismeri Bence!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.