A siker ellenére a zsűri ötödik helyre sorolta

Zokogott a kiscsillag a dal alatt - sírt Nóri és Buci is

Megrendültek a műsorvezetők, Ördög Nóri is alig tudott megszólalni Tabáni István produkciója után a Csillag születik szombati adásában - A kiscsillag Kaszás Attila egykori dalát énekelte.

2009.11.23 07:30Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A padlás című musical híres betétdalát, a Fényév távolság-ot adta elő Tabáni István a tehetségkutató szombati döntőjében, melyet egykor az elhunyt Kaszás Attila énekelt.

A 31 éves kiscsillag teljesen elérzékenyült, előadása után a lelkes taps mellett hosszú percekig zokogott. A siker ellenére a zsűri ötödik helyre sorolta a produkciót, mondván, az előadó nem feledkezhet meg önmagáról, sem közönségéről - adta hírül a Napi Ász.

István azonban úgy fogalmazott a lapnak, ő nem tudja egyik percről a másikra kivonni magát a dal hatása alól. El kell telnie egy időnek ahhoz is, hogy feldolgozza az estét.

Mint a Napi Ászban a kiscsillag elmondta, rengeteg elutasítást kapott az elmúlt években, és a sikerrel sem könnyű szembenéznie. Stohl András annak idején Kaszás Attila nagyon jó barátja volt. Köszönte a lehetőséget, de úgy fogalmazott, nem tud és nem is szeretne beszélni a történtekről.

Ördög Nóri a Napi Ászban elmondta: ők az összekötő szövegekkel főleg a kialakult helyzetekre reagálnak a műsorban. Ha a reakciók könnyek, akkor könnyek. Istvánról az a véleménye, nagyon zárkózott, nincs önbizalma, ezért lassan nyílik meg a közönség előtt.

Nóri szerint nekik nem az a dolguk, hogy a versenyzőket megváltoztassák, nem is szeretnék.

Tehetségeket keresnek, az idő pedig majd eldönti hogy tudnak ők élni a lehetőségekkel. István maximalista, minden próbán kicsit belehal a produkcióba. Ő nem tud félgőzzel énekelni - szögezte le Ördög Nóra a Napi Ászban.

Nem gondoltuk volna, kik esnek ki a Csillag születikben!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.