"Nem tagadom, de beszélni se akarok róla"

Sittes volt a tánccsapat egyik kiscsillaga!

Ismeretlen levélíró tájékoztatta a sajtót arról, hogy a Csillag születikben nagy sikert elért Bad Boyz egyik tagja korábban csoportos fosztogatás miatt börtönben ült.

2009.11.19 08:25

Elrontotta a tehetségkutató műsorban sikert elért Bad Boyz csapat örömét, hogy egy, nevét nem vállaló levélíró feltárta a sajtó előtt: egyik tagjuk, Horváth Richárd nemrég szabadult a börtönből, ahol csoportos fosztogatás miatt ült. De nemcsak neki van takargatnivalója: a levélíró szerint egy másik tag például droggal él.

A fiúk a Fókusz kamerái előtt elmondták: a hírnév vonzza a rosszindulatú pletykákat. Richárd azonban elismerte, hogy meggyűlt a baja a törvénnyel.

Nem tagadná le semmiképpen, beszélni azonban nem akar róla, mert sokkolta a történet.

Szabó Tamás
szerint egyébként passzol imázsukhoz a dolog, illik a "Bad Boyz"-os életérzésehez. Ezen felül persze őket is meglepték a vádak, melyeket először a stábtól hallottak - vallották be a Fókusz műsorában.

A droghasználattal kapcsolatban Anda László elmondta, úgy véli, ilyen fizikai teljesítés mellett ez lehetetlen. A fiúk hozzátették: már várták, milyen hírekkel áll elő róluk a sajtó, hiszen máris vannak irigyeik.

Schiwert-Takács László, a Csillag születik főszerkesztője a Fókusznak nyilatkozva elmondta, amikor meghirdették a válogatást a tehetségkutatóba, persze volt sok feltétel, de erkölcsi bizonyítványt nyilván nem kértek.

Nem is kérhettek ilyesmit, hiszen nem vagyonőröket, hanem tehetséges embereket kerestek, és ebben a tekintetben a Bad Boyz-zal nincs is semmi gond.

Olvassa el a legutóbbi híreket a Bad Boyz-ról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.