"Elképesztő erő kell hozzá"

Kiscsillag született: Kiszel Tünde rajong Kollár Bettyért!

Félszáz lány zsúfolódott össze Pirner Alma új budapesti rúdtánc iskolájába, hogy a megnyitó ceremónia alkalmával személyesen is kifejezzék támogatásukat Kollár Bettynek, a Csillag születik rúdtáncos akrobatájának. Kiszel Tünde, Pesuth Rita és Béres Anett is tiszteletét tette a rúdtánc partin.

2009.10.31 19:30ma.hu

Összefogtak a rúdtáncos csajok Kollár Bettyért, hogy ő jusson tovább a Csillag születikben! Pirner Alma tánciskoláiban országszerte több száz lány tanulja a Las Vegas-i látványsport fogásait, és most elhatározták, hogy sms-hadjáratot indítanak a szőke szépség érdekében.

Betty évekkel ezelőtt Londonban tanulta a rúdtánc alapjait, amikor ingatlanközvetítőként kint dolgozott. Miután hazatért, Pirner Alma egy versenyen felfedezte tehetségét, azóta jó barátnők és közösen tanítják a jövő generációját. – Betty gyönyörű lány és elképesztő, hogy törékeny alkata ellenére micsoda mutatványokra képes! – mondta csillogó szemekkel Kiszel Tünde, a második Dollhouse rúdtánc iskola megnyitóján, ahová azért érkezett, hogy ő is személyesen gratuláljon a kiscsillagnak. – Nagyon szurkolok neki, ő az egyik kedvencem a Csillag születikben – folytatta mindenki Tüncikéje, aztán a vendégsereg nagy örömére megmutatta, hogy mire képes egy krómrúdba kapaszkodva…

Végülis nem bírta ki, és Béres Anett is belekapaszkodott az egyik rúdba, aztán Pirner Alma segítségét kérte, hogy mutasson egy-két fogást, hátha jól jön későbbre. Alma nemrég érkezett haza egy negyvenállomásos kanadai turnéról, ahol rengeteg kék-zöld foltot és kisebb sérülést szedett össze, ezért csak a legegyszerűbb trükköt mutatta meg, hogyan lehet a lábat beakasztva átfordulni a rúdon.

A rúdtáncos lányok között felbukkant Pesuth Rita is, akivel Pirner Alma együtt szerepelt a Hal a tortánban. – Igazi sportnak tartom a rúdtáncot, ami nemcsak az izmokat, de a női önbizalmat is erősíti – mondta a kick-box világbajnok. – Azt gondolná az ember, hogy egyszerű dolog belekapaszkodni a rúdba és hasonló látványos produkciót előadni, mint Betty az RTL-en. Amit ő csinál, az a rúdtánc akrobatikus változata és elképesztő erő kell hozzá.

Rita, Alma és férje, Ákos jót dumáltak, aztán megnézték a Dollhouse Tánciskola növendékeinek produkcióit. Az új rúdtánc iskola krómrúdjain az első pörgés joga természetesen az est főszereplőjéé, Kollár Bettyé volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.