A szőkeség rúdtáncoló tanoncai!

Forró erotika! Pirner Alma: Mindegy ki hogy néz ki!

A rúdon tekeredő lányokról legtöbb esetben az embernek nem a sport, hanem a túlfűtött, forró erotika jut az eszébe. Pirner Alma erre kívánt rácáfolni az általa szervezett versenyen, ahol gyönyörű lányok mérhették össze a tudásukat.

2009.09.24 17:20ma.hu

- „ A rúdtánc, mint sport már több mint tíz éves szakmai múltra tekint Vissza.” - kezdi a Tabu Tv-nek adott riportot Pirner Alma, aki azt is elárulta, hogy két féle irányzatot különböztethetünk meg, a rúdtáncot és a rúdfitneszt.

A szakma kétségtelenül legnevesebb hazai képviselője szerint teljesen mindegy, hogy ki hogy néz ki és hány éves.

- „Pont az a lényeg, hogy mindenkinek lehetőséget szeretnénk adni kortól és külső adottságoktól teljesen függetlenül. Örömmel és tényleg felszabadultan tudják végigcsinálni a koreográfiájukat, nem stresszelnek túlságosan, hanem megpróbálják tényleg jól érezni magukat a színpadon.”- mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Pirner Alma.

A gyönyörű nő szerint az a legfontosabb, hogy amit a versenyzők elterveztek, azt végre is tudják hajtani.

- „Azért ez csak egy rúd, ahol szükség van az erotikára, és voltak olyan táncos lányok, akikben pont ezt hiányoltam.”- meséli a Tabu Tv-nek Völgyi Zsuzsi, aki kíváncsi volt, hogy hogyan teljesítenek a rúd körül tekeredő versenyzők.

Alma újra ledobta az összes ruháját!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.