Kétszáz kopogó sarok és fergeteges hangulat!

Pirner Alma lenyomta Dombóvári Vandát!

Napsütés, trendi ruhák, több, mint kétszáz kopogó sarok és fergeteges hangulat. Szombat délután rendezték meg immár második alkalommal a Glamour Stiletto Run futóversenyt.

Képekben a Stiletto Run és a sztárok futása tűsarkúban! képgaléria

2009.05.25 15:30ma.hu

Az induló hölgyeknek minimum nyolc centiméteres sarkú cipőben kellett teljesíteni a száz méteres távot. Szerencsére sérülés nélkül ért véget a verseny, melynek sztárfutama igen szoros küzdelmet hozott. Pirner Alma az utolsó métereken utasította maga mögé Dombóvári Vandát

A Glamour magazin a tavalyi hatalmas sikerre való tekintettel idén is megrendezte nem mindennapi futóversenyét, a Stiletto Run-t. A közel ezer nevezőből kisorsolt száz hölgy izgatottan készült a döntőre. A divatos és olykor igen extrém ruhákban gyülekező indulóknak nagy volt a tét. A leggyorsabb magas sarkús lány egy millió forinttal lett gazdagabb. Mielőtt azonban kiderült volna, ki viszi haza a fődíjat, ismert hölgyek mutatták meg, ők hogyan futnak a nem épp sportoláshoz tervezett lábbelikben. 

Dombóvári Vanda gyakorlottként indult, hiszen ő tavaly is futott. Kovácsovics Fruzsi viszont az esélytelenek nyugalmával állt rajthoz. Az énekesnő ugyanis nagyon ritkán húz lábára magas sarkút. A sztárfutamban "vérre menő" küzdelemben végül az utolsó métereken Pirner Alma mindenkit maga mögé utasított.

- "Gyerekkorom óta rendszeresen futok. Tiniként az egyik kedvencem a száz méteres futás volt, tehát ez a része rutinszerűen megy. Persze a magas sarkú sem okozott gondot, hiszen napi tizenkét órát mindig rajtam van egy tűsarkú. A futáshoz választott cipőmet fellépéseken is használom, nagyon kényelmes darab." - mondta a boldog nyertes.
 
Pirner Alma és Dombóvári Vanda mögött Dammak Jázmin futott be harmadiknak. Őt követte a Danubius Rádió műsorvezetője, Argyelán Kriszta, majd Kovácsovics Fruzsi. A sort Dukai Regina, Peller Mariann és Labancz Lilla zárta, akik közösen értek célba. A hölgyek Béres Alexandra vezetésével melegítettek be, így sérülés nélkül ért véget a futam, akárcsak a komoly tétért folytatott küzdelemben. 

A száz induló közül a budapesti Endlein Viktória volt a leggyorsabb, így ő örülhetett az egy millió forintos fődíjnak. A legjobban öltözött versenyzőnek járó fél millió forintos díjat Békefi Dorka vihette haza, aki bézs színű selyem ruhájával lett a Stiletto Run második helyezettje. 

A legjobb tűsarkú gazdája, Bertáné Kiss Emese pedig kétszázötvenezer forinttal lett gazdagabb.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.