Vajon kik a sztárok menedzserei?

Pirner Alma: Egy sztriptíztáncosnő mindent megtesz a hírnévért!

Pirner Alma talán az egyedüli sztriptíztáncosnő Magyarországon, aki személyi asszisztenst, kommunikációs tanácsadót, marketing managert, és ügyvédi gárdát is alkalmaz, így elmondhatjuk, mindent megtesz a sikerért!

2009.02.09 17:00ma.hu
Alma profin csinálja!

Külföldön nem valamire való sztár az, akinek nincsen személyi asszisztense, fodrásza, sajtóügynöke vagy éppen menedzsere. Magyarországon eddig nem volt jellemző a hírességre, hogy a sztárallűrön túl másért is alkalmazzanak effajta segítséget. 

Most viszont szombaton az RTL Klub műsorán a legismertebb, legelfoglaltabb celebek pénztárcájukat nem kímélve sorra keresik fel a kommunikációs tanácsadókat, ügyvédeket, menedzsereket azért, hogy ők levegyék a vállukról a terhet, vagy épp felépítsenek egy új imaget.

Katus Attila is felkeresett egy szakembert. 3 évet kért a tanácsadó arra, hogy Attilát ismertét és elismert tegye a hazai sztárvilágban. Korábban még cikkezni sem akartak róla, ma viszont neki kell visszautasítani a kéréseket, mert a munkája mellett ki sem a lát a szereplésekből. Tudatosan építették fel az ő média karrierjét. 

Ma már nem csak a szakmában ismerik el tehetségét, hanem bekerült a bulvársajtóba, reklámfilm szerződéseket ajánlanak neki, show műsorokban szerepel. 

Természetesen a magyar hírességek is ügyelnek arra, hogy mikor, hol, milyen ruhában jelennek meg. Sokuk döntésképtelen, kevésbé kreatív éppen ezért inkább neves stylistokat alkalmaznak. 

Debreceni Zita a saját gardrobját mutatja be a személyi stylistjával, akivel minden egyes interjú, fotózás előtt kommunikál és összeállítják az ő frizurájához passzoló ékszereket, ruhadarabokat és cipellőket is. 

Bereczky Zoltán már évek óta saját menedzserrel dolgozik. A fellépéseiket, a lemezfelvételeiket, az interjúikat egy ember irányítja. A menedzser ha kell konfrontálódik az újságírókkal, beleszól a legújabb darabjaik próbájába, kommunikációs tréningre járatja a sztárokat, és figyel a küllemükre is. 

Olyan embereket mutatnak be a szombati Fókusz Pluszban, akik megtervezik, felépítik, menedzselik a sztárok életét úgy, hogy közben a nyakukban loholnak, éjjel is az ő ügyeiket intézik, közben pedig láthatatlanok maradnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.