Eltért öltözéke a többiekétől, de miért?

Katus Attila titkos cipője!

Akik rendszeresen figyelemmel kísérték a Szombat esti láz műsorait, azok láthatták, hogy Katus Attila más cipőt hordott, mint a többi szereplő.

2009.01.06 16:00ma.hu

A gördülő talpú lábbeli felbukkant a táncpróbák alatt és azokban a riportokban is, amelyekben bemutatták a showműsor szereplőit. Talán ez a lábbeli Katus Attila sikerének titka? Személyi tréningeket és aerobik edzéseket tart, egészségre nevel, újabban pedig a táncparkett ördöge. Mindig rohan, de mindig mosolyog. 

Vajon mi Katus Attila titka? 

– Az egészséges életmód és a kiegyensúlyozott élet a lábaknál kezdődik – mondja Katus Attila, az RTL Klub Szombat esti láz című táncos showműsorának idei nyertese, a Táncparkett ördöge cím büszke birtokosa. 

Hosszú évek óta elkötelezett híve vagyok az MBT-nek, ugyanis ez segíti lábaimat a leghatékonyabban regenerálódni – avat be minket a titokba Katus Attila. – Szinte mindig a maszáj mezítlábas mozgást utánzó lábbelit hordom a hétköznapokban, hiszen kényelmes és egészséges. Ha másnak nem is, neki hihetünk. 

Amit ő az elmúlt évek alatt „ráterhelt” a lábaira, az egy tucatnyi hétköznapi embernek is sok lenne. Hatszor nyert világ- és kétszer Európa-bajnoki címet aerobicban, a Pécsi Sasok trió tagjaként. Évek óta személyi edzőként és aerobic oktatóként tevékenykedik, élete a sport és a mozgás szeretete körül forog az év minden egyes napján. 

Csaknem négy hónapja újabb terhet vett a nyakába: napi 6-8 órán keresztül gyakorolt a Szombat esti láz kedvéért, volt, hogy még este 10-kor is Molnár Andrea oldalán koptatta a táncparkettet. 

Ezt már követni is fárasztó, nemhogy végigcsinálni… Nincs mit tagadni, a táncpróbák még egy olyan edzett férfinak is izomlázat okoztak, mint Katus Attila. A szűk cipők, a folyamatos testmozgás és a tánc szépségét adó, finom mozgáselemek igencsak megterhelik a lábakat. „Fáj a lábam, fáj a derekam” – ez már amolyan vicces közhely a táncosok között, számos híres versenytáncos karrierje ment tönkre amiatt, hogy helytelen technikát alkalmazott a parketten, s nem biztosított pihenési lehetőséget fáradt lábainak. 

Katus Attila azonban más utat választott. Míg a többiek a hagyományos cipőikben tovább gyötörték fáradt lábaikat a táncpróbák és a nehéz versenynapok után, a világbajnok gyaloglás közben is pihentette mozgásszerveit a saját MBT-jében.
 
Valljuk be, neki lett igaza! Meg is irigyelték ezt a többiek, és a tánccal töltött hetek során egyre több versenytárs kezdett érdeklődni Atilla különleges lábbelije után, és többen el is kezdték hordani. 

Amióta pedig hivatalosan is a táncparkett ördöge, már az újságírók is a lábán hordott „titkos fegyvere” után érdeklődnek. Nem is csoda, hiszen a siker receptjére mindenki kíváncsi, legyen szó sztárokról, táncosokról vagy újságírókról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.