A sztár végre kialudhatja magát és rendesen eszik!

Katus Attila: Olyan, mint egy filmszakadás!

Az aerobic világbajnoknak álomnak tűnt a múltja, amikor tengeren dolgozott. Katus Attila a Szombat esti láz után végre pihenhet egy kicsit. Azt mondja, most végre kialudhatja magát, rendesen eszik is.

2009.01.05 17:30rtlbulvar.hu

- " Két kilót már visszahíztam, és ismét elkezdtem a súlyzós edzéseket. Végre többet lehetek együtt a kedvesemmel, pihenünk, DVD-zünk, barátokkal találkozunk – mesélte az RTL Bulvárnak. 

Az aerobic világbajnok hamarosan ismét beleveti magát a munkájába, ám még terveznek egy hosszabb kiruccanást Ottiliával.
 
- Ígértem egy Karib-tengeri hajóutat, és nem véletlenül erre a nyaralásra esett a választásom. 2004-ben egy nagy óceánjárón dolgoztam edzőként, erre a monstrumra megyünk vissza. Csak éppen most nem munkáról, hanem pihenésről szól majd az utazás. Már alig várom, hogy ott legyünk, rendkívül kíváncsi vagyok, találkozom-e régi kollégákkal. 

Attila annak idején nyolc hónapot töltött a hatalmas hajón, heti hét napot dolgozott, és mindössze három órát aludt éjszakánként. Az az időszak megkeményítette ugyan, de rengeteget kapott is a munkától. 

- " Ez egy zárt közösség, az emberek nagyon összetartanak, mert magányosak. Persze, akad, aki feladja, és elmenekül, sokan például kitalálták, hogy haláleset történt a családjukban, hogy elengedjék őket, különben szerződést szegtek volna. Nekem is nehéz volt, de ha már belekezdtem, végig akartam csinálni. Végleg felnőtté váltam az út során, és próbáltam a jó oldalát nézni. Remekül megtanultam az angol nyelvet, sok barátra tetem szert, állandó nyárban éltem. Azért nagyszerű volt hazajönni, és nem is mennék vissza már dolgozni. Amikor felkerültem a hajóra, az addigi életem egy álomnak tűnt, amikor pedig visszatértem Magyarországra, a hajón töltött idő tűnt távolinak. Olyan, mint egy filmszakadás, a két élet között nincs semmilyen kapcsolódás. Én végül inkább az otthonomat választottam. Persze, egy nyaralás erejéig nagyon szívesen visszalátogatok!"

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.