A sztriptíz világbajnok férjével együtt főzött!

Hal a tortán: Pirner Alma erotikus menüvel készült!

Csütörtök este a Hal a tortán adásában eddig nem látott, erotikus menüt készített Pirner Alma. A sztriptíz világbajnok férjével közösen próbált kifőzni finom és egyben izgató fogásokat. Természetesen a tánc sem maradhatott ki az esti programból.

Így készült az erotikus menü! képgaléria

2009.01.29 14:00ma.hu
Alma férjével főzött!

A Hal a tortán csütörtök estéjén Pirner Alma nem mindennapi vacsorát talált ki vendégeinek.
 
- "Arra gondoltam, erotikus menüt állítok össze. Minden fogásban valamilyen afrodiziákum van." - mesélte a táncosnő. 

- "Nagyon ritkán van időm főzni, rengeteget utazunk, jövünk-megyünk, de amikor van rá idő, akkor mindig közösen főzünk a férjemmel, így most is együtt készítettük a vacsorát." - mondta Pirner Alma. 

A kaviáros lazac, a mézes csirke és az ananászos túrókrém után természetesen a tánc sem maradhatott el.
 
- "Három revü táncos gondoskodott a programról. Ritára is gondoltam, így a két lány mellé egy fiút is elhívtam." - mondta Alma. 

- "Az egyik produkció láttán annyira meghatódtam, hogy elsírtam magam, gyönyörű volt." - emlékezett vissza a táncosnő, akinek világbajnoki ruháját egy óvatlan pillanatban László Boldizsár megszerezte. 

A gyors átöltözést egyedi produkció követte, így mindenki új oldaláról ismerhette meg az énekest, de ez már tényleg csak Hal a tortán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.