Segítség nélkül vágott neki a menünek!

Hal a tortán: Gergely Robi desszertjét Pirner Almáról nevezte el!

A Hal a tortán keddi adásában a romantikus dalairól ismert Gergely Robi készített vacsorát a sztárszakácsoknak. Az énekesről hamar kiderült, nem nagy és teljesíthetetlen kihívás számára egy ízletes menü összeállítása.

Mozgalmas estéjük volt a sztároknak Gergely Robinál! képgaléria

2009.01.27 14:00ma.hu

Gergely Róbert mindenféle segítség nélkül készült vendégül látni Pirner Almát, Pesuth Ritát, László Boldizsárt és Vujity Tvrtkot

- "Rendszeresen szoktam főzni, még agglegény koromban Pécsett tanultam meg az alapokat. Az egyik akkori nagy kedvencemet, az indonéz csirkét el is készítettem a vendégeknek." - vallotta be Gergely Róbert, aki desszertjét Pirner Almáról nevezte el.
 
- "Ez egy bundázott alma, amit fagyival tálaltam. A hideg-meleg és fantasztikus ízek harmóniája ez a desszert, ami a 'Pirner Alma a'la Gergely Róbert' nevet kapta." - mesélte az énekes.

A desszert után Gergely Robi mozgalmas estét tervezett a csapatnak, amire mindenki fogékony volt. 

- "A teremgarázsba egy kis pinceszínházat varázsoltam, kivetítővel, fényekkel. Táncoltunk, énekeltünk és még ping-pongoztunk is egy keveset." - emlékezett vissza Gergely Robi, akinek legendás klipjét is megnézhette a jól lakott társaság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.